dinsdag 26 april 2016

VERLIEFD

VERLIEFD

Allereerst heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhalen. Ik had niet verwacht dat ik er zo enorm enthousiast over zou zijn. En natuurlijk super bedankt Akkelien dat je me de beginselen van het bloggen zo geduldig bij hebt willen brengen. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan!
De ideetjes blijven stromen en ik moet gewoon kiezen waarover ik zal bloggen.

Dat de keuze vandaag op lappenpop Blikkie is gevallen, is niet zo verwonderlijk, want daar is mijn verhaal de vorige keer geëindigd ( stiekem heb ik ook alweer allerlei nieuwe projecten, maar die moeten nog maar even wachten).

Nadat lappenpop Flappie konijn (zie hier) vorige week was verhuisd liep Blikkie eenzaam en alleen rond in huis. Ik hoorde hem steeds bliepend zoeken naar Flappie. Echt zielig! Op een gegeven moment werd het stil en toen begon ik me pas echt zorgen te maken. Ik zocht in alle gaten en hoeken, maar helaas...geen Blikkie.
Ik besloot om eerst een kopje thee te gaan drinken in het zonnetje buiten, voordat ik verder ging zoeken. Zo gezegd, zo gedaan...
Thee zetten, koekje erbij en hup naar de tuinbank. Daar aangekomen kon ik mijn ogen niet geloven!
Blikkie was naar buiten geglipt en had eigenhandig nieuwe vrienden gemaakt. Ongelooflijk!


Ik geloof zelfs dat schildpad en Blikkie diepere gevoelens voor elkaar koesteren. Kijk toch eens hoe diep ze elkaar in de ogen kijken.
En alsof al deze liefde nog niet genoeg was, mocht Blikkie ook nog bij tuinmeisje Miep in de kruiwagen rondjes rijden.

Blikkie robot heeft zich de afgelopen tijd dus uitstekend vermaakt met zijn nieuwe vrienden, maar ook voor hem was een nieuwe bestemming geregeld. Ik heb namelijk nog een heel lief klein neefje van anderhalf die ook op een gehaakte lappenrobot zat te wachten.
Heel voorzichtig heb ik Blikkie, lekker zittend in een mini houten kratje, bedekt met een laagje folie.
Een mooi boekje erbij voor onderweg. Uiteraard een verhaal over andere stoere robots. In het boekje zit zelfs een leuke voorlees cd.
Ik kan jullie vertellen dat Blikkie inmiddels liefdevol is ontvangen door mijn kleine grote neef Novan. Het leuke is dat Flappie konijn en Blikkie robot inmiddels beide in het Friese dorp Grou wonen. Ze komen elkaar vast en zeker nog eens tegen.


Akkelien gaf me ook een lijst van andere bloggers die op dinsdag graag over poppen schrijven. Ik ga een kijkje nemen.


Corina,
Es,
Jannie,

Mariam,
Nienke,
Petra,
Ria en
Rita

6 opmerkingen:

 1. Wat grappig dat Flappie en Blikkie nu toch nog dicht bij elkaar wonen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat ze allebei in goede handen zijn, die Blikkie maakt makkelijk vrienden dus dat komt vast en zeker goed :) Ben benieuwd naar je volgende verhaal, veel plezier.
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, superleuk voor Blikkie.., maar hoe moet het nu met schildpad en Miep? Missen ze hem niet vreselijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, die Blikkie toch! Nu hoop ik dat hij niet bij je neefje gaat zoeken naar Miep en de schildpad, want dat is ook zo ongezellig voor je neefje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij zijn die lappenpoppen sterren in het maken van nieuwe vriendjes. Echt iets wat bij een lappenpop past. Novan en Blikkie zijn vast nu al vrienden voor het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thank you for sharing at my link party last week, a New party is open

  BeantwoordenVerwijderen