dinsdag 5 april 2016

Sorry!


Sorry!


Oh jeetje... Sorry, het spijt me heel vreselijk! Ik hou mijn pootje voor mijn ogen, want ik voel mij vreselijk beschaamd. Pasen is al lang voorbij en daar kom ik nog eens aan met mijn lange flaporen en nota bene zonder een mand met paaseieren.
De haakpen ging best wel snel hoor! Eerst een paar oren. Toen een kop eronder, een lijf en vier pootjes. Maar weet je, ik ben ook wel een beetje precies, dus ik wilde geen oneffenheden in mijn lijf hebben.  
Nou ja, ik ben er en gelukkig pas ik als konijn ook heel goed bij de lente. Weet je wat, ik haal mijn poot voor mijn ogen vandaan. Dan kunnen jullie me helemaal zien.


Ik sta ook in het boekje van Sascha Blase van Wachtendonk. Samen met een heleboel andere vrienden en vriendinnen.
Maar eerlijk gezegd geniet ik op dit moment van mijn rust. Ik heb namelijk een drukke tijd in het verschiet liggen. Binnenkort verhuis ik in mijn heerlijke mandje (op de kop getikt bij een rommelmarkt voor slechts 50 eurocent) naar een lief klein meisje van een half jaar. Bente heet ze.
Het zal de eerste periode nog wel rustig zijn daar, maar stel je voor als ze wat ouder is. Dan word ik vast aan mijn poot van hot naar her gesleept. Ach, eigenlijk ook wel een gezellig idee.


Waar ik me een beetje zorgen om maak zijn de nachten. Ik hoop toch van harte dat ik niet zo open en bloot in mijn mand hoef te liggen. Een piep klein konijnen dekentje is toch niet teveel gevraagd hoop ik? Er is in ieder geval goede hoop, want ik hoorde de Breimeisjes er al over smoezen.
Van dit laatste feit zal ik jullie op de hoogte houden en als het lukt zal ik jullie ook enkele kiekjes van mijn adoptie procedure laten zien.
Dus...wordt vervolgd!!!

Een lieve groet van Flappie.12 opmerkingen:

 1. Ja, Flappie, ik denk wel dat het goed zal komen met dat dekentje. Ik heb het er deze week nog wel even over met Lydia ;-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geeft niks hoor, dat je wat later bent ;o) Je gaat iemand vast heel erg blij maken en dat dekentje? Dat komt er ook vast nog wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Flappie, gelukkig zijn konijnen en hazen niet alleen met Pasen leuk ;-) Ik vind je prachtig! En ik denk dat Bente dat ook gaat vinden. Ik hoop wel dat je het niet erg vind als er op je oor gesabbeld wordt, want dat is toch haast onvermijdelijk als ik je a.s. "mama" zo zie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, je gaat zeker een spannende tijd tegemoet! Maar ook heel leuk hoor, en jullie worden vast dikke maatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou Flappie het wordt vast heel gezellig bij in je nieuwe huisje. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is a cute bunny! Greetings from Germany! Gloria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Flappie, dat geeft toch niet dat Pasen voorbij is, het is lente en dan kan een konijn gerust op de blog verschijnen hoor. Gezellig zelfs, dan is het in ieder geval binnen een beetje lente, want als ik dit schrijf hagelt het bij ons :(
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen