dinsdag 12 april 2016

BLIEP BLIEP

BLIEP BLIEP


Huh huh, ik schrik me een hoedje zeg! Ik geloof dat ik even in slaap was gedommeld. Vind je het vreemd!? Ik lig zo verschrikkelijk lekker.
In mijn laatste babbeltje aan jullie had ik geopperd dat een dekentje tegen de kou wel lekker zou zijn en tjoep tjoep ... Voordat ik er erg in had lag er een dekentje over me heen en tot mijn grote vreugde werd mijn vermoeide konijnen hoofd plots ondersteund door een heerlijk zacht kussen.


Tot zover een geweldig leven voor een konijn zul je denken. Dat dacht ik ook, tot ik vandaag een vreemd geluid hoorde.
Eerst heel zachtjes en daarna steeds Luider. "Bliep, bliep, BLIEP, BLIEP." Mijn konijnen rust werd er helemaal door verstoord, dus ik keek eens goed om me heen. En toen zag ik het!
Een andere vriend uit het boekje van Sascha Blase (gehaakte lappenpoppen) was van de haaknaald gekropen. Wel, ik kan jullie vertellen dat het niet mijn vriend is. De hele dag hoor ik gebliep en tot overmaat van ramp wil Blikkie Robot (ja, zo heet hij) bij mij in het mandje liggen. Geen sprake van natuurlijk!
Ik heb dus het dringende verzoek ingediend om zo snel mogelijk naar mijn adoptie-adres te gaan of om Blikkie Robot in een eigen verblijf onder te brengen! Een ding is duidelijk, op deze manier gaat het niet!


Gelukkig ben ik enige tijd gered van Blikkie. Ik mocht namelijk met Breimeisje Lydia mee om de binnenstad van mijn geboorteplaats Sneek te bekijken. Daar heb ik me heerlijk vermaakt.
Wisten jullie wel dat Sneek een prachtige waterpoort heeft? Ook zijn we bij de wolwinkel geweest waar de Breimeisjes dikwijls mooie wolletjes kopen. Al hoop ik van harte dat er geen garen wordt gekocht voor nog een Blikkie Robot. Tenslotte nog heerlijk bij de Hema in het restaurant gezeten. Lydia had zin in de lekkerste cappuccino die er bestaat. Ik kreeg een lekker appeltje om op te knabbelen. Al met al een prima uitje.


Wederom zal ik jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen. Duim voor mij dat de kwestie Blikkie Robot wordt opgelost.

Flappie

9 opmerkingen:

 1. Die eerste foto is té leuk! Nog wat gescoord bij 'De Vooruitgang"?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. P.S. Heb de give-away verwijderd, het linkje dat je voor mij had gemaakt, kun je dus weghalen. Nog wel bedankt voor de moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische foto's weer! Inderdaad, die eerste... zo schattig!
  Sterkte met Blikkie, ik denk aan je!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, zie je nou, helemaal goed gekomen met het dekentje :-) Heerlijk hoor!
  Tsja, een herrie maker is altijd wel minder, maar je kunt vast ook een hoop plezier beleven met Blikkie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, die Konijn, dacht natuurlijk dat hij het alleen voor het zeggen had, lekker verwend door de breimeisjes en dan moet hij de aandacht delen, het zijn ook net kinderen hé :-)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, dat is serieus een uiterst onaangename kwestie... Je bent je rust totaal kwijt met zo'n bliepkikker in je nabijheid. Kun je hem niet een poosje in de kast opsluiten?

  BeantwoordenVerwijderen