dinsdag 16 mei 2017

Koningsdag

Koningsdag

Lieve creatieve mensen...Het is een eeuw geleden dat ik een blog heb geplaatst, maar als altijd zorgde Breimeisje vriendin Akkelien voor nieuwe inspiratie.
Inmiddels was mijn laptop in gebruik genomen door onze zoon Alan. Nodig voor zijn eindexamen HAVO, waarmee hij op dit moment druk bezig is.
Samen bedachten Akkelien en ik dat het misschien wel super handig zou zijn om voor de hernieuwde blog activiteiten een tablet aan te schaffen, inclusief toetsenbord.
En zie hier...Ik ben aan het typen op mijn draadloze toestenbordje en mijn nieuwe tablet. Alles aangsloten op bluetooth, zonder hulp van pubers. Ik ben helemaal trots op onze gezamenlijke deskundigheid.

Maar wat is nu de nieuwe inspiratiebron?
Voor Koningsdag had ik allerlei leuke dingetjes gehaakt voor de verkoop. Een superleuk standje ingericht en verkopen maar. Mijn mede gezinsleden verkochten oude zooi en ik mooie zelfgemaakte spulletjes. Zij verdienden 290 euro, ik verdiende 28 euro en daar moesten de materiaal kosten nog vanaf.
Niet erg, het was een leuke dag. Maar wat te doen met alle overgebleven spulletjes?

"Waarom maak je niet een winkeltje op je blog?", was het antwoord van Akkelien.
Ik ben helemaal enthousiast over dit idee. Vertellen over mijn gemaakte projecten en indien mogelijk voor een schappelijk prijsje te koop aanbieden.

Een blog schrijven lukt me al aardig en binnenkort krijg ik les van blog expert Akkelien over "het toevoegen van een winkeltje".
Helemaal geweldig!
Wat het eerste item zal worden in mijn winkeltje heb ik al bedacht.
HUGO de hond uit het geweldige boekje van Christel Krukkert.
Hier alvast een preview :-)

Het was een feestje om te haken. In het Friese plaatsje Bolsward kocht ik bij Trendywol de fantastische knoopjes om het helemaal perfect te maken.
Ik vind Hugo geslaagd en hij is klaar voor regenachtige dagen.

Heel erg bedankt dat jullie na alle tijd weer de moeite hebben genomen om mijn blogje te lezen. Dat vind ik leuk!debreimeisjes.blogspot.nl

10 opmerkingen:

 1. Leuk, je eerste blog na lange tijd! Ik heb 'm weer met veel plezier gelezen :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, daar ben je gelukkig weer :-)
  Wat is Hugo een leukerd! Ik hoop wel dat hij voorlopig zijn regenasjje uit kan doen, al staat het hem wel super stoer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vroeg me al af waar je was ;) Fijn dat je wwer terug bent van weggeweest, Hugo is prachtig en hij is een mooie blikvanger voor je winkel, Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooierd die Hugo ;-) Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk dat jullie mijn blogger.com na zo''n lange tijd weer gelezen hebben. Dankjewel Akkelien dat je mij genoemd hebt in jouw blogger.com. je bent mijn immers inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook weer in blogland na een lange tijd! Ik nam ook even pauze, soms is dat nodig. En je krijgt les van Akkelien, zij zal je vast goed op weg helpen. Hugo is ontzettend leuk geworden!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ik moet nodig bijlezen...
  Wat jammer dat je weinig hebt verkocht van je zelfgemaakte spullen, maar wat dat betreft lijkt het overal hetzelfde; op markten verkoop je het gewoon niet en tref je niet het juiste publiek aan.
  Hopelijk gaat het nu via je winkeltje beter, aan je creaties zal het niet liggen!

  BeantwoordenVerwijderen