dinsdag 6 september 2016

Dat is lang geleden!

Dat is lang geleden!


O, o, wat is het rustig op deze blog! En Lydia maakt heus allemaal leuke dingen! Af en toe zie ik weer wat en dan zeg ik: "Wat leuk! Dat kan mooi op de blog!" Maar dan is het werkstukje al weer verhuisd en vergeet ze foto's te nemen... 

Vandaag heb ik weer een serieuze poppenblog na een hele lange vakantiemodus en in die lange tijd stuurde Lydia me een foto van een leuk poppenproject. Die ga ik hier nu laten zien:


Ze is nog niet helemaal af op deze foto, het prinsesje uit het boek Gehaakte lappenpoppen van Sascha Blase - Van Wagtendorp. Ze kreeg o.a. nog een kroontje. 
Ik was heel benieuwd hoe het eindresultaat was, maar toen kreeg ik dit te lezen in een welkom-thuis-na-de-vakantie-mailtje: "Ik heb de knuffel afgegeven bij de fysio. In een leuk kratje met de naam van haar dochtertje erop. Het was zo'n kratje van de Action, waarin je kruiden kunt kweken. Echtgenoot had het mooi rood geschilderd. Ik durf het niet te zeggen...ik ben vergeten foto's te maken."

Tja, dat moeten jullie er dan maar bij denken, het is niet anders. Het kindje is er vast heel blij mee!

En nu maar even kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Es,
Jannie,
Prie Praat,
Ria 
Rita,
Rozemarijn en
Sandra

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


4 opmerkingen:

 1. Enige lappenpop! Je ziet ze steeds meer op allerlei blogs en ik denk dat kinderen ze zò leuk vinden...
  Gisteren heb ik juist ook zoiets afgerond. Ik heb het boek niet van Sascha, maar als je de kop van een knuffel neemt is het niet zo moeilijk meer om er een lappenpop van te maken.
  Wat zal dit kindje weer blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan haar helemaal voor me zien, ze is hier immers bijna klaar ;-) Een heel mooi, lief prinsesje waar een klein meisje heel erg blij mee zal zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha herkenbaar :) Maar voor wat ik zie is ze helemaal leuk dus af zal ze vast nóg leuker geweest zijn. Zeker weten dat het kindje er blij mee is!

  BeantwoordenVerwijderen